Müge Anlı ile Tatlı Sert

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, 24 Eylül 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programını saat 10:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Cinayetler, kayıplar, adam kaçırma ve miras davaları gibi olaylar bu programda bütün açıklığıyla tartışılıyor ve bir çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor. Sorunlarına bir çözüm bulamayan insanlar Müge Anlı'ya başvuruyor. Programda bir hukukçu ve adli tıp uzmanı da yer alıyor. Ayrıca sosyal sorumluluk projelerine yer veriliyor. Özellikle kadın sağlığı, çocuklar ve yaşlılar ile ilgili pek çok yardım kampanyasına da öncülük yapılıyor. Bu programda başlatılan Sevgi İzi kampanyası sayesinde, birçok kayıp bulundu. Ayrıca okuma yazma seferliği sayesinde birçok vatandaş okur yazar oldu.

Bu yaşam programı canlı olarak yayınlanacaktır.

Müge Anlı ile Tatlı Sert, atv'de yayınlanan ve 24 Eylül 2021 Cuma günü saat 08:00'de başlayan Kahvaltı Haberleri isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yayını, 13:00'te yayınlanan Gün Ortası isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

24 Eylül 2021 Cuma günü saat 10:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert yaşam programı yayını başlayacaktır.