Mucize Doktor

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Mucize Doktor, 23 Mayıs 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Mucize Doktor programını saat 15:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ferman, Tanju’nun kızının kalp ameliyatı için geri döner. Ama durum son derece vahimdir. Bu sırada Ferman’ın hastaneden ayrılma teklifiyle bocalayan Ali, Vuslat olayı öğrenip onu cezbetmeye başlayınca iyice arada kalır. Tanju geçmişiyle yüzleşirken Nazlı, Ferman ve Ali’nin olmadığı bir hastane hayal etmeye çalışır. Ali sonunda kararını verir. Ama hiç hesapta olmayan bir gelişmeyle Ali’nin bütün hayatını değiştiren yine Nazlı olacaktır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Mucize Doktor, FOX'de yayınlanan ve 23 Mayıs 2021 Pazar günü saat 13:30'da başlayan Benden Söylemesi isimli programdan sonra saat 15:30'da başlayacak.

Mucize Doktor programının yayını, 19:00'da yayınlanan Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

23 Mayıs 2021 Pazar günü saat 15:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Mucize Doktor dizisi yayını başlayacaktır.