Mr. Banks

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Mr. Banks, 27 Mayıs 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Mr. Banks programını saat 13:00'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Amerikalı sinemacı Walt Disney iki kızına Mary Poppins hakkında bir film yapmak için söz verir. İlk başta orijinal romanın yazarı P.L. Travers’dan izin alması gerekmektedir. 1961’de yazar Londra’dan Hollywood’a Disney projesini görüşmek için gelir. Fakat yüzleşemediği bazı acıları ve hesaplaşmaları vardır. California’da kaldığı süre boyunca Avusturalya’daki ailesinin geçmişte çektiği sıkıntıları anımsar. O sene kaybettiği babası Mr. Banks karakterine ilham kaynağı olmuştur. Travers ve Disney film için anlaşmaya varırlar ama Walt Disney’in de masaya getireceği şartlar vardır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Mr. Banks, SinemaTV'de yayınlanan ve 27 Mayıs 2021 Perşembe günü saat 10:45'te başlayan Üç Gün Ve Bir Hayat isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Mr. Banks programının yayını, 15:15'te yayınlanan 55 Adım isimli film başlayana kadar devam edecek.

27 Mayıs 2021 Perşembe günü saat 13:00'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Mr. Banks filmi yayını başlayacaktır.