Morgan Freeman ile İnancın Hikayesi

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Morgan Freeman ile İnancın Hikayesi, 9 Eylül 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Morgan Freeman ile İnancın Hikayesi programını saat 04:30'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tanrı'ya dair destansı ve derinlemesine bir araştırma belgeseli olan Morgan Freeman ile İnancın Hikayesi, her bölüm büyük bir soruya odaklanıyor. Morgan kendini dünya çapında yapılan dini deneyimler ve ritüellere bırakarak, günümüze kadar süren ve dünya çevresine yayılan inanç konusunun, hangi din olursa olsun, hayatlarımızı nasıl şekillendirdiğini anlamayı hedefliyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Morgan Freeman ile İnancın Hikayesi, National Geographic'de yayınlanan ve 9 Eylül 2022 Cuma günü saat 03:50'de başlayan Ahmak Bilimi isimli programdan sonra saat 04:30'da başlayacak.

Morgan Freeman ile İnancın Hikayesi programının yayını, 06:00'da yayınlanan Korkusuz Balıkçılar isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

9 Eylül 2022 Cuma günü saat 04:30'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Morgan Freeman ile İnancın Hikayesi yaşam programı yayını başlayacaktır.