Morgan Freeman ile Bizim Hikayemiz

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Morgan Freeman ile Bizim Hikayemiz, 15 Eylül 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Morgan Freeman ile Bizim Hikayemiz programını saat 16:05'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ünlü Amerikalı aktör Morgan Freeman, insanların içindeki inanma dürtüsünün sebeplerini, dinlerin nasıl evrildiğini ve toplumları nasıl şekillendirdiğini araştırdığı Emmy adayı İnancın Hikayesinden sonra bambaşka sorularla yolculuğuna devam ediyor. Freeman; sevgi, güç, savaş, barış ve özgürlüğün insanlık için ne anlama geldiğini sorguladığı yepyeni seri Morgan Freeman ile Bizim Hikayemiz ile National Geographic ekranlarına geliyor. Oscar ödüllü efsane aktör, Morgan Freeman ile Bizim Hikayemizde dünyanın dört bir yanında farklı kültürlerden insanlarla bir araya geliyor, medeniyetlerin ne aşamalardan geçtiğini ve hangi doğrultuda ilerlediğini inceliyor, kafamızdaki en büyük soruların yanıtlarını arıyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Morgan Freeman ile Bizim Hikayemiz, National Geographic'de yayınlanan ve 15 Eylül 2022 Perşembe günü saat 15:10'da başlayan Mega Yapılar: Buz Kırıcı isimli programdan sonra saat 16:05'te başlayacak.

Morgan Freeman ile Bizim Hikayemiz programının yayını, 17:05'te yayınlanan Sular Çekilince Özel isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

15 Eylül 2022 Perşembe günü saat 16:05'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Morgan Freeman ile Bizim Hikayemiz yaşam programı yayını başlayacaktır.