Mısır'ın Kayıp Hazinelerinin Peşinde

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Mısır'ın Kayıp Hazinelerinin Peşinde, 19 Mayıs 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Mısır'ın Kayıp Hazinelerinin Peşinde programını saat 21:00'de National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mısır, gezegendeki en zengin arkeolojik hazine kaynağına ev sahipliği yapıyor. Belgeselimizde kameralarımız, Mısır'ın dört bir yanındaki arkeolojinin ön saflarında yer alan ekipleri tüm kazı sezonları boyunca takip ediyor. Piramitlerin altında gezinen, uzun süredir kayıp mezarları ve 3000 yıllık mumyaları ortaya çıkaran dünyanın en iyi arkeologları, bu eski uygarlığın sırlarını çözmek için yarışıyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Mısır'ın Kayıp Hazinelerinin Peşinde, National Geographic'de yayınlanan ve 19 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 20:00'da başlayan Çığır Açan Buluşlar isimli programdan sonra saat 21:00'de başlayacak.

Mısır'ın Kayıp Hazinelerinin Peşinde programının yayını, 22:00'de yayınlanan Araba S.O.S. isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

19 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 21:00'de National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Mısır'ın Kayıp Hazinelerinin Peşinde yaşam programı yayını başlayacaktır.