Mesut Yar ile Bugün

NTV'de yayınlanan ekranların beğenilen haber programı Mesut Yar ile Bugün, 6 Ocak 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Mesut Yar ile Bugün programını saat 07:00'de NTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece NTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mesut Yar ile Bugün, haberin, gündemin, hayatın ve insanın en önemli manşetlerini ekrana taşıyor. Siyasetten ekonomiye, sanattan spora uzanan her detayın izleyici görüşleriyle ekrana geldiği program, neşeli bir güne başlamak isteyen herkesi ekran başına çağırıyor. Önemli manşetlerden, son dakika gelişmelerine, uzman görüşlerinden, ayrıntılı analizlere kadar 24 saat içinde yaşanan ve yaşanan ne varsa izleyiciyle buluşuyor.

Mesut Yar ile Bugün, NTV'de yayınlanan ve 6 Ocak 2022 Perşembe günü saat 06:55'te başlayan Hava Durumu isimli programdan sonra saat 07:00'de başlayacak.

Mesut Yar ile Bugün programının yayını, 09:30'da yayınlanan Geri Sayım isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

6 Ocak 2022 Perşembe günü saat 07:00'de NTV'de hangi program yayınlanacak?

Mesut Yar ile Bugün haber programı yayını başlayacaktır.