Merkezi İstihbarat

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Merkezi İstihbarat, 11 Haziran 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Merkezi İstihbarat programını saat 02:45'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Lise yıllarında fazla kiloları nedeniyle sürekli dalga geçilen bir öğrenci olan Bob, bütün okulun önünde utanç dolu bir an yaşadığında sadece okulun en popüler öğrencisi Calvin ona yardımcı olur. Aradan 20 yıl geçtiğinde ikili bir kez daha buluşur. Bob fazla kilolarını vermiş ve bir CIA ajanı olmuştur. Calvin ise muhasebecilik yapmaktadır. ABD Casus Uydu Programı'nın şifresi bir suçlu tarafından çalınmıştır ve Bob, dünyada güvendiği tek arkadaşı olan Calvin'in muhasebecilik bilgisinden yararlanmak ister.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Merkezi İstihbarat, Show TV'de yayınlanan ve 11 Haziran 2021 Cuma günü saat 00:15'te başlayan Cam Tavanlar isimli programdan sonra saat 02:45'te başlayacak.

Merkezi İstihbarat programının yayını, 04:30'da yayınlanan Sevcan'la Lezzet Yolunda isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

11 Haziran 2021 Cuma günü saat 02:45'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Merkezi İstihbarat filmi yayını başlayacaktır.