Menajerimi Ara

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Menajerimi Ara, 6 Haziran 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Menajerimi Ara programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dicle’nin oyuncusu Fırat’ın sette Ceyda’nın oyuncusu Görkem’e saldırması Dicle ve Ceyda arasındaki iplerin bir kez daha gerilmesine sebep olur. Fırat’ın geride bıraktığı alkol probleminin yeniden nüksetmesinden şüphelenen Dicle, ne yapacağını bilemez. Öte yandan Barış, Aydın’ın başına açtığı bela yüzünden hiç istemediği bir durumla karşı karşıya kalır. Peride’nin oyuncusu Nurten, torunu Su’yu seti sırasında Peride’ye emanet eder. 14 yaşındaki genç kız, kısa sürede Peride’yi delirtmeyi başarır. Bununla beraber, usta oyuncu Defne Yalnız, yıllar içinde sektörün yaşadığı dönüşümden rahatsız olurken geçmişe özlem duymaktan kendini alıkoyamaz. Peride, oyuncusunun yaşadığı hayal kırıklığını telafi etmek için elinden geleni yapar. Kıraç ise menajerliğini yaptığı ünlü rapçi Ozbi’yi reklam kampanyasına ikna etmek için zekice bir plan yapar.

Menajerimi Ara, Star TV'de yayınlanan ve 6 Haziran 2021 Pazar günü saat 18:45'te başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Menajerimi Ara programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

6 Haziran 2021 Pazar günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Menajerimi Ara dizisi yayını başlayacaktır.