Mega Yapılar: Sagrada Familia

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Mega Yapılar: Sagrada Familia, 3 Ağustos 2021 Salı günü ekrana geliyor. Mega Yapılar: Sagrada Familia programını saat 17:05'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mega Yapılar:Sagrada Familia,Avrupa'nın,en büyüleyici ve zekice yapılarından birini inceliyor.Uzun süren inşaatı sayesinde,geleneksel mimarinin kullanımından,3 boyutlu mimari görüntüleme teknikleri gibi günümüz bilim ve teknoloji buluşlarının kullanımına kadar geniş bir yelpazede inceliyoruz.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Mega Yapılar: Sagrada Familia, National Geographic'de yayınlanan ve 3 Ağustos 2021 Salı günü saat 16:10'da başlayan Uçak Kazası Raporu isimli programdan sonra saat 17:05'te başlayacak.

Mega Yapılar: Sagrada Familia programının yayını, 18:00'de yayınlanan Yıldızlarla Buluşma isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

3 Ağustos 2021 Salı günü saat 17:05'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Mega Yapılar: Sagrada Familia yaşam programı yayını başlayacaktır.