Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti, 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Genleri değiştirilmiş, isyancı maymun Caesar'ın kaçışının üzerinden on sene geçmiştir. Genetik evrim geçirerek daha da zekileşen Caesar, kendisi gibi oldukça akıllı olan diğer maymunlarla birlikte büyük bir maymunlar ordusu kurmayı başarmıştır. Caesar'ın önderlik ettiği bu maymunlar, 10 yıl öncesinde yayılan ölümcül bir virüs salgınından kurtulmayı başaran bir grup insanla karşı karşıya gelir. Ve her iki türün de tek bir amacı vardır, yeni dünya düzenini oluşturan ve hükmeden taraf olmak!

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti, atv'de yayınlanan ve 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti programının yayını, 22:25'te yayınlanan Çılgın İkili 2 isimli film başlayana kadar devam edecek.

29 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti filmi yayını başlayacaktır.