Mayaların Kayıp Hazineleri

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Mayaların Kayıp Hazineleri, 15 Eylül 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Mayaların Kayıp Hazineleri programını saat 01:40'ta National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

National Geographic kaşifi Albert Lin, yeni bir yüksek teknoloji hazine haritasının kalıntıları nasıl ortaya çıkardığını keşfetmek için Guatemala ormanlarına doğru yolculuğa çıkar. Bu, düzinelerce arkeoloğun 1500 yıl içerisinde kaybolan kalıntıları bulmak adına ilk kez keşfe çıkmasını sağlarken, buldukları şey, dünyanın en gizemli antik medeniyetlerinden biri olan Mayaların tarihini yeniden yazmak olabilir.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Mayaların Kayıp Hazineleri, National Geographic'de yayınlanan ve 15 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 00:50'de başlayan Araba S.O.S. isimli programdan sonra saat 01:40'ta başlayacak.

Mayaların Kayıp Hazineleri programının yayını, 02:25'te yayınlanan Korkusuz Balıkçılar: Kuzey Güney'e Karşı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

15 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 01:40'ta National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Mayaların Kayıp Hazineleri yaşam programı yayını başlayacaktır.