Masumlar Apartmanı

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Masumlar Apartmanı, 23 Haziran 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Masumlar Apartmanı programını saat 11:30'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Safiye ve Gülben ciddi boyutta takıntılara sahip iki kardeştir. Evde pamuk ipliğine bağlı bir düzenleri vardır. Erkek kardeşleri Han olmadığında her şey birbirine girmektedir. Han her zamanki gibi o gece de isten çıkıp bir an önce eve girmek ister. Aksi halde evde kriz çıkacaktır. Aniden karşısına çıkan İnci yüzünden kaza yapar ve hastanelik olur. Kendini suçlu hisseden İnci ise, yanında kalacak kimsesi olmayan Han’a refakat eder. Vakit ilerledikçe birbirlerinden etkilenmeye başlarlar. Ancak ikisi de adım atacak cesareti bulamaz. Olaylı geçen hastane gecesinden sonra Han ve İnci, bir daha görüşmeyeceklerinden emin şekilde vedalaşır. Ancak sonraki karşılaşmaları, sadece onların değil, ailelerinin de hayatını sonsuza kadar değiştirecektir.

Masumlar Apartmanı, TRT 1'de yayınlanan ve 23 Haziran 2022 Perşembe günü saat 10:55'te başlayan Bir Aş Hikayesi isimli programdan sonra saat 11:30'da başlayacak.

Masumlar Apartmanı programının yayını, 15:10'da yayınlanan Gönül Dağı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

23 Haziran 2022 Perşembe günü saat 11:30'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Masumlar Apartmanı dizisi yayını başlayacaktır.