Masumiyet

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Masumiyet, 13 Eylül 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Masumiyet programını saat 02:00'de FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ela Yüksel davası gürültülü başlar. İlker’in avukatı, takıntılı ve ruh sağlığı bozuk bir Ela portresi çizer. Ortaya atılan şok deliller, Ela’nın en yakınlarının bile kafasını karıştırır. Ne var ki Bahar’ın gücü kızını korumaya yetmez. Linç kültürünün de devreye girmesiyle birlikte, zaten sert olan süreç, Ela için psikolojik şiddete dönüşür. Diğer yanda, İlker’in tutuksuz yargılanma talebi kabul edilir. İlker eve döner ve böylece, İrem’in hayatında yeni bir dönem başlar. Harun ise kızını, Ilgazlar cenderesinden kurtarmaya kararlıdır. Kızları uğruna mücadele eden Harun ve Bahar’ın yolları kaçınılmaz şekilde birleşir.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Masumiyet, FOX'de yayınlanan ve 13 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 00:00'da başlayan Ali Kundilli 2 isimli programdan sonra saat 02:00'de başlayacak.

Masumiyet programının yayını, 04:45'te yayınlanan Kefaret isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

13 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 02:00'de FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Masumiyet dizisi yayını başlayacaktır.