Masumiyet

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Masumiyet, 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Masumiyet programını saat 04:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hale, Harun ve Bahar buluşmasını, kendi hedeflerine yönelik bir planın parçası haline getirirken İrem tamamen Hale’nin kontrolüne geçer. Banu’nun yönlendirmesiyle hareket eden Timur ise Hale’nin Bahar’a karşı en büyük silahı olur. Üzerine oynanan oyunlardan habersiz, evden kaçan kızının peşinde olan Bahar, Ela’nın nereye gittiğini anlayıp harekete geçer. Ela ise sığındığı eski yazlık evde hiç beklemediği bir anda karşısında İlker’i bulur. Aralarındaki büyük yüzleşme Ela’yı bir kez daha alt üst ederken, Bahar’ın attığı adımla yüzleşmenin seyri değişir. Diğer yandan Ilgazlar cephesinde her şey yolunda gidiyor gözükürken, Harun’un dengeleri değiştirecek gizli gündemleri vardır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Masumiyet, FOX'de yayınlanan ve 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 02:45'te başlayan Çılgın Öğretmen isimli programdan sonra saat 04:30'da başlayacak.

Masumiyet programının yayını, 06:00'da yayınlanan Kadın isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

29 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 04:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Masumiyet dizisi yayını başlayacaktır.