Masumiyet

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Masumiyet, 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Masumiyet programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İlker’in akıl almaz evlenme teklifiyle deliye dönen Bahar, Ela’ya güvenemez ve sert tedbirler almak zorunda kalır ancak ne İlker’in hesaplarına, ne de Timur’un çıkarları uğruna Ela’yı kullanmasına engel olamaz. İlker ve Ela’nın evlenmesi sadece Bahar için değil, İrem için de yıkıcı olur. Dengesini tamamen kaybeden İrem, nihayet iyileşmek adına büyük bir adım atarken, yaptığı misilleme ile Ilgaz’ları karıştırmayı başarır. Diğer yanda, Harun’un olay gecesindeki payı tüm çıplaklığıyla ortaya çıkarken, yolu Ela’nın yaşadığı felaket gecesinden geçen herkes için hesaplaşma vakti gelmiştir artık. Kızının evliliğiyle köprüleri atmış olan Bahar, son sözünü mahkemede söyleyecek ve olay gecesiyle ilgili ezberler bir kez daha bozulacaktır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Masumiyet, FOX'de yayınlanan ve 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Masumiyet programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Masumiyet dizisi yayını başlayacaktır.