Masum

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Masum, 28 Haziran 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Masum programını saat 15:20'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Vidya Çanda’yı öldürme suçuyla hapse mahkum edilir. Gora bunu duyduğunda üzülmüş gibi yapar fakat gerçek amacına ulaştığı için içten içe çok sevinir. Öte yandan Bavani Sita’yı evlendirmek için hazırlıklarına hız kesmeden devam eder. Gopi ve Cagi’nin yakalanması Sita için çok kötü olur. Bavani onları bağlayıp düğün töreninin yapılacağı yere getirtir. Gopi Sita’yı kurtarmak için Bavani’ye yalvarsa da başarılı olamaz. Düğün törenleri tamamlandığında Gopi gözyaşlarına boğulur. Bavani düğün töreni bittiğinde Gopi ve Cagi’yi serbest bırakır. Gopi, Cagi’nin gerçek amacını öğrenince ne yapacak?

Masum, Kanal 7'de yayınlanan ve 28 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 14:20'de başlayan Mutfağım Şahane isimli programdan sonra saat 15:20'de başlayacak.

Masum programının yayını, 18:00'de yayınlanan Kanal 7 Haber Saati isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

28 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 15:20'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Masum dizisi yayını başlayacaktır.