Masum

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Masum, 16 Mayıs 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Masum programını saat 16:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gopi’nin ailesi ölünce amcası onu evlatlık alır ve onu öz çocuklarından ayırmaz. Gopi, sevecen kalbiyle herkesin dikkatini çeker. Okuma yazması olmayan Gopi, iyiliğin ve sevginin tüm engelleri aşacağını düşünür. Öte yandan Rashi ise annesi Urmila gibi çok akıllı ve açgözlüdür. Hikaye, Kokila Modi'nin oğlu Aham için mükemmel bir gelin arayışı ile başlar. Kokila Gopi'yi gelini olarak seçer. Aham, Gopi'nin okuma yazma bilmediğinden habersiz bu evliliği kabul eder. Gopi ile başlayan bu serüven Rashi için de bambaşka sürprizlere gebedir.

Masum, Kanal 7'de yayınlanan ve 16 Mayıs 2021 Pazar günü saat 15:00'te başlayan Dünyayı Geziyorum isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Masum programının yayını, 18:00'de yayınlanan Kanal 7 Hafta Sonu Haberleri isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

16 Mayıs 2021 Pazar günü saat 16:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Masum dizisi yayını başlayacaktır.