Mariana Van Zeller ile Tehlikeli Yollar

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Mariana Van Zeller ile Tehlikeli Yollar, 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Mariana Van Zeller ile Tehlikeli Yollar programını saat 01:40'ta National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ödüllü gazeteci Mariana Van Zeller, dünyanın trilyon dolarlık gölge ekonomisini yaratan jeopolitik koşulları ve bağlamı ortaya çıkarmak için küresel yeraltı dünyasının en tehlikeli pazarlarının derinine inerek iç işleyişlerini anlatıyor.

Bu yaşam programı, "18 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Mariana Van Zeller ile Tehlikeli Yollar, National Geographic'de yayınlanan ve 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 00:50'de başlayan Kabusa Dönen Yolculuklar isimli programdan sonra saat 01:40'ta başlayacak.

Mariana Van Zeller ile Tehlikeli Yollar programının yayını, 03:50'de yayınlanan Kanunsuz Ada isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

15 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 01:40'ta National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Mariana Van Zeller ile Tehlikeli Yollar yaşam programı yayını başlayacaktır.