Maria ile Mustafa

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Maria ile Mustafa, 6 Ocak 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Maria ile Mustafa programını saat 04:40'ta atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kolombiyalı bir anne ve Kapadokyalı bir babanın kızı olan Maria Yıldırım, yıllar sonra doğduğu büyülü topraklara geri döner. Bu yolculuk sırasında yörenin en büyük ailelerinden biri olan Candemir ailesinden Mustafa Candemir’le tanışır. Biri kaderinde ne yazılıysa onu, diğeri ise kendi kaderini kendi yazmaya inanan bu iki genç, kısa sürede birbirlerine deliler gibi aşık olurlar. Maria, henüz küçük bir kızken terk ettiği Güzel Atlar Diyarı'nda hayatının aşkını bulduğunu düşünür. Ama onu çok büyük bir sürpriz beklemektedir. Mustafa Candemir, göründüğü kadar özgür bir adam değildir.

Maria ile Mustafa, atv'de yayınlanan ve 6 Ocak 2022 Perşembe günü saat 02:25'te başlayan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane isimli programdan sonra saat 04:40'ta başlayacak.

Maria ile Mustafa programının yayını, 08:00'de yayınlanan Kahvaltı Haberleri isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

6 Ocak 2022 Perşembe günü saat 04:40'ta atv'de hangi program yayınlanacak?

Maria ile Mustafa dizisi yayını başlayacaktır.