Maraşlı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Maraşlı, 18 Ekim 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Maraşlı programını saat 05:00'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Maraşlı, özel kuvvetlerden ayrılan eski bir askerdir. Kendine bir sahaf dükkanı açarak hayatını hasta olan kızı Zeliş ile ilgilenerek ve kitap satarak geçirme kararı almıştır. Ta ki bir gün dünyalar güzeli Mahur Türel, Maraşlı’nın sahaf dükkanından içeri girene kadar. Türkiye’nin en büyük iş adamlarından olan Aziz Türel’in, çocuklarından en kıymetlisi olan Mahur’un başı o gün çektiği bir fotoğraf karesi yüzünden büyük derde girer. Mahur, istemeden karıştığı olaydan Maraşlı sayesinde kurtulur. O gün kaderleri birbirine bağlanır. Artık Mahur’un hayatı tehlikededir.

Maraşlı, atv'de yayınlanan ve 18 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 02:30'da başlayan Bir Zamanlar Çukurova isimli programdan sonra saat 05:00'te başlayacak.

Maraşlı programının yayını, 07:30'da yayınlanan atv’de Hafta Sonu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

18 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 05:00'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Maraşlı dizisi yayını başlayacaktır.