Maraşlı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Maraşlı, 14 Haziran 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Maraşlı programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Nevzat, Mehmet İnce dosyasına kendi fotoğrafını koyar. Savcı Tolga, Nevzat’ı sorguya çeker ama istediği bilgilere ulaşamaz. Savcı, Mehmet İnce dosyasına daha fazla kafayı takmaya başlar. Mehmet İnce neden bu kadar önemlidir? Neden herkes Mehmet İnce’nin peşindedir? Hurdacı ve Savaş, Mehmet İnce dosyasının savcıda olduğunu öğrenir. Dosyayı Savcı’dan almak için bir plan yaparlar. Hurdacı’nın Tolga için tehlikeli planları vardır. Savaş ve Hurdacı’nın planı işleyecek midir? Maraşlı artık Mahur ve Zeliş’i buluşturmak zorundadır. Zeliş ile bir konuşma yapar. Neden Maraşlı gibi konuşmak zorunda olduğunu Zeliş’in anlayacağı gibi anlatır. Akşam yemeğinde Mahur, Maraşlı ve Zeliş buluşurlar. Maraşlı mümkün olduğunca az konuşmaya çalışır, tedirgindir. Zeliş, Mahur’a babasının Mehmet İnce olduğunu anlatacak mıdır?

Maraşlı, atv'de yayınlanan ve 14 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Maraşlı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

14 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Maraşlı dizisi yayını başlayacaktır.