Maraşlı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Maraşlı, 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Maraşlı programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Maraşlı, cezaevinde tanıştığı koğuş ağası Fuad’ın hayatını kurtarır. Fuad ve Maraşlı o günden sonra kardeş gibi olurlar. Maraşlı delil yetersizliği sebebiyle beraat eder. Fuad, Maraşlı’ya tüm hayatını etkileyecek bir teklifte bulunur. Maraşlı bu teklifi kabul edecek midir? Mahur, halası Hamiyet ile birlikte yeni bir evde yaşamaya başlar. Aziz ve İlhan’ın ölümünden sonra devam eden soruşturmayı Savcı Tolga yürütmektedir. Maraşlı, Mahur’u uzaktan da olsa görmeye gittiğinde o sırada Savcı Tolga elinde çiçekler ile gelir. Maraşlı ve Mahur yeniden bir araya gelebilecek midir?

Maraşlı, atv'de yayınlanan ve 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Maraşlı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Maraşlı dizisi yayını başlayacaktır.