Maraşlı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Maraşlı, 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Maraşlı programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İstihbarattan ayrılan Maraşlı, Mahur’a duyduklarının doğru olduğunu söyler. Mahur yıkılır, Maraşlı’nın kendisine yalan söylemesini kabullenemez. Çaresiz kalan Maraşlı, Mahur’u her şeyin başladığı yere götürerek olanları anlatmak ister. Maraşlı, Mahur’a yaşadıklarını anlatmayı başarabilecek midir? Aziz’den, Necati’nin öz oğlu olduğunu öğrenen Savaş, şoke olur. Aziz zamanında DNA testi yaptırdığını ve emin olduğunu söyler. Necati’nin ağabeyi olmadığını öğrenen Savaş büyük bir ihanete uğradığını anlar. Savaş, Necati ile buluşur ve bu gerçeği söyler. Savaş, Necati’den nasıl intikamını alacaktır? Aziz ve İlhan’ı ne beklemektedir?

Maraşlı, atv'de yayınlanan ve 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Maraşlı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Maraşlı dizisi yayını başlayacaktır.