Manş Tüneli İnşası

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Manş Tüneli İnşası, 27 Aralık 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Manş Tüneli İnşası programını saat 13:25'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dünyanın en uzun denizaltı tüneli olarak bilinen ve modern çağın yedi harikasından biri olarak sayılan Manş Tüneli, İngiltere ve Fransa'yı birbirine bağlayan 50 kilometrelik bir demir yoludur. Birçok zorlukla karşılaşmış bu iki ülkenin tarihsel farklılıklarını bir kenara bırakıp birlikte çalışarak elde ettiği mühendislik zaferine göz atıyoruz.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Manş Tüneli İnşası, National Geographic'de yayınlanan ve 27 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 12:30'da başlayan Mega Yapılar: Beluga XL isimli programdan sonra saat 13:25'te başlayacak.

Manş Tüneli İnşası programının yayını, 14:20'de yayınlanan Mühendislik Harikaları Özel isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

27 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 13:25'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Manş Tüneli İnşası yaşam programı yayını başlayacaktır.