Malkoçoğlu Kurt Bey

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Malkoçoğlu Kurt Bey, 6 Eylül 2022 Salı günü ekrana geliyor. Malkoçoğlu Kurt Bey programını saat 17:30'da 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Don Casetti'den canını bağışlamak koşuluyla hazinesinin yerini öğrenen Malkoçoğlu Ali Bey, Çaldıran'da vefat eder. Bunun üzerine tahtta hak idda eden Yavuz Sultan Selim Han'ın yeğeni Şehzade Murat'ın adamı Mahmut, Malkoçoğlu'nun çocuklarından Malkoçoğlu Doğan Bey'i kaçırır ve Doğan Bey, Don Diaz adıyla Dük D'alvarez'in oğlu olarak yetişir. Mahmut'un yaptıklarını haber alan Kanuni Sultan Süleyman Han, Malkoçoğlu'nun diğer oğlu olan Kurt Bey'i, Mahmut'u kontrole gönderir. Doğan Bey sonradan gerçek kimliğini öğrenir. Sonunda Kurt Bey, Şehzade Murat'ı Sultan Süleyman Han'a teslim eder ve Casetti'nin hazinesini şaşırtıcı bir gerçekle beraber sultana getirir.

Malkoçoğlu Kurt Bey, 360'de yayınlanan ve 6 Eylül 2022 Salı günü saat 16:00'da başlayan Aileler Yarışıyor isimli programdan sonra saat 17:30'da başlayacak.

Malkoçoğlu Kurt Bey programının yayını, 19:00'da yayınlanan Ben Bilirim isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

6 Eylül 2022 Salı günü saat 17:30'da 360'ta hangi program yayınlanacak?

Malkoçoğlu Kurt Bey filmi yayını başlayacaktır.