Makasçı

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Makasçı, 29 Haziran 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Makasçı programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yıllar önce eşini kaybeden Rıfat, tek katlı bahçeli evinde hayatını sürdürmektedir. Yıllar onu huysuz ve sinirli bir kişiliğe bürümüştür. Mahallenin çocukları da Rıfat’ın bahçesine kaçan toplarının kesilmesi nedeniyle yaşlı adamı sevmemektedirler. Bir gün yıllar önce kendisini terk eden oğlu Hakan yanında Rıfat’ın hiç görmediği torunu Mete ile birlikte çıkagelir. Hakan yurtdışına çalışmaya çıkacağı için oğlu Mete’yi babasına emanet eder. Fakat yeni karşılaştığı torununa ısınması, Mete’nin de ilk kez gördüğü dedesine alışması biraz zaman alacaktır.

Makasçı, Kanal 7'de yayınlanan ve 29 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 06:00'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Makasçı programının yayını, 10:30'da yayınlanan Kaçak Gelin isimli film başlayana kadar devam edecek.

29 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Makasçı filmi yayını başlayacaktır.