Mahkum

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Mahkum, 27 Aralık 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Mahkum programını saat 00:15'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir yandan kederli halde ailesinin yasını tutan Fırat, bir yandan da o güne kadar içeri attırdığı mahkumların önüne yem olma tehlikesindedir. Tüm Türkiye tarafından cani ilan edilen Fırat’a, kendisi bile güvenmiyordur. Fırat ailesinin katili olup olmadığını hatırlamaya çalışırken, koca ülkede onun suçsuzluğuna o güne kadar hep terslediği Cemre inanır sadece ve avukatı olmayı teklif eder. Yeni hayatına ve kimliğine iyiden iyiye alışan Barış ise Savaş’ın bıraktığı yerden işleri devam ettirmeye çalışır. Ancak bu yeni hayatın bilinmezlikleri onu da zorlayacaktır. Her şeyi yoluna koyduğunu düşündüğü anda ise beklenmedik bir telefonla sarsılır. Yoksa en büyük düşmanı Fırat Bulut, geçmişi hatırlamaya mı başlamıştır?

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Mahkum, FOX'de 27 Aralık 2021 Pazartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:15'te başlayacak.

Mahkum programının yayını, 03:00'te yayınlanan Yasak Elma isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

27 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 00:15'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Mahkum dizisi yayını başlayacaktır.