Lego Filmi 2

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Lego Filmi 2, 23 Mayıs 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Lego Filmi 2 programını saat 15:15'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Önceki olaylar sonucunda şehrin sakinlerinin düzeni yok olmuştur. Lego Duplo saldırısı altındaki şehirde her şey tamir edilebileceğinden çok daha hızlı bir şekilde yerle bir olmaktadır. Yıkıntı şehrin kalıntıları arasında dolaşırken keşfedilen bir uzaylı robot ise tehlikeyi daha da arttırır. Emmet, Lucy ve Batman, istilacıları yenmek ve şehirlerini eski düzenli haline geri getirmek için zorlu bir mücadeleye girişir. Keşfedilmemiş dünyalara doğru yolculuğa çıkan ekip, bu süreçte kendi becerilerini sınayacak, cesaretlerini ve yaratıcılıklarını ortaya koyacaklardır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Lego Filmi 2, SinemaTV'de yayınlanan ve 23 Mayıs 2021 Pazar günü saat 13:15'te başlayan Saklı Kalanlar isimli programdan sonra saat 15:15'te başlayacak.

Lego Filmi 2 programının yayını, 17:15'te yayınlanan Son Kennedy isimli film başlayana kadar devam edecek.

23 Mayıs 2021 Pazar günü saat 15:15'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Lego Filmi 2 filmi yayını başlayacaktır.