Labirent: Ölümcül Kaçış

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Labirent: Ölümcül Kaçış, 7 Ağustos 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Labirent: Ölümcül Kaçış programını saat 03:25'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Thomas bir anda uyanır ve yukarı doğru hareket halindeki bir asansörde olduğunu fark eder. Asansörün kapıları açılınca karşısında kendi yaşlarında bir grup genç görür. Koloni gibi görünen bu grup, onu bir kayranda karşılamıştır. Devasa büyüklükteki duvarlarla çevrelenen bu geniş alanda Thomas ne kendisini, ne ailesini ne de geçmişini hatırlamamaktadır. Dahası karşısındaki “Kayranlılar” da tıpkı kendisi gibi buraya nasıl ve neden getirildiklerini bilmemektedirler. Tek bildikleri şey, her sabah labirente gidilen dev bir kapının açıldığıdır. Güneş batarken ise kapı kapanıyordur. Üstelik her 30 günde bir asansörle gruba yeni bir genç gelmektedir. Thomas’ın ardındansa beklenmedik bir şekilde, bir hafta sonra Teresa adında bir genç kız bırakılır. Thomas şimdi hem kayran sakinlerinin hem de geçmişte bir yerlerden hatırladığı bu labirentin sırrını çözmeye çalışacaktır.

Labirent: Ölümcül Kaçış, atv'de yayınlanan ve 7 Ağustos 2022 Pazar günü saat 00:55'te başlayan İnanılmaz Örümcek Adam isimli programdan sonra saat 03:25'te başlayacak.

Labirent: Ölümcül Kaçış programının yayını, 05:35'te yayınlanan Sen Anlat Karadeniz isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

7 Ağustos 2022 Pazar günü saat 03:25'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Labirent: Ölümcül Kaçış filmi yayını başlayacaktır.