Kuzey Yıldızı: İlk Aşk

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kuzey Yıldızı: İlk Aşk, 20 Temmuz 2021 Salı günü ekrana geliyor. Kuzey Yıldızı: İlk Aşk programını saat 14:30'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kuzey’le Yıldız; bir köprünün üstündeki iki inatçı keçi, aynı denizin iki hırçın dalgasıdır. Kuzey, Yıldız ile sözlenip üniversite okumaya İstanbul’a gittiğinde başka bir kadına aşık olup evlenir ama Yıldız’a yaşattığını tam yirmi sene sonra yaşamış, terk edilmiş; üstelik dolandırılıp sıfır noktasına gelmiştir. Kuzey, yıllar önce binbir umutla geldiği ve hayallerini, en güzel günlerini yaşadığı şehri, üç kızıyla birlikte terk edip memleketine dönmeye karar verir. Ama Yıldız, onu geldiği yere göndermeye, onu döndüğüne pişman etmeye yeminlidir.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kuzey Yıldızı: İlk Aşk, Show TV'de yayınlanan ve 20 Temmuz 2021 Salı günü saat 13:00'te başlayan Bir Şansım Olsa isimli programdan sonra saat 14:30'da başlayacak.

Kuzey Yıldızı: İlk Aşk programının yayını, 18:45'te yayınlanan Show Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

20 Temmuz 2021 Salı günü saat 14:30'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Kuzey Yıldızı: İlk Aşk dizisi yayını başlayacaktır.