Kuzey Yıldızı: İlk Aşk

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kuzey Yıldızı: İlk Aşk, 15 Mayıs 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Kuzey Yıldızı: İlk Aşk programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kuzey ve Yıldız, yeni bir heyecanın eşiğindedir. Birlikte kutlayacakları ilk bayram sabahına uyanacaklardır. Artık kara bulutlar aralanmış, mutluluk yüzünü göstermeye başlamıştır. Tüm küslerin barıştığı, dargınlıkların unutulduğu bayram gibi bir bayram yaşayacaklardır. Başlangıçta her şey tıpkı hayallerindeki gibi olsa da kara bulutlar yine aşıklarımızın peşini bırakmamış, Yıldız’ın kalbi yeniden kırılmıştır. Ama öyle bir şey olur ki; herkes Kuzey Yıldız’ı masalının gücüne bir kez daha inanır. Her masalın sonunda olduğu gibi gökten üç elma düşer…

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Kuzey Yıldızı: İlk Aşk, Show TV'de yayınlanan ve 15 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 18:45'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kuzey Yıldızı: İlk Aşk programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

15 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Kuzey Yıldızı: İlk Aşk dizisi yayını başlayacaktır.