Kusursuz Kiracı

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kusursuz Kiracı, 11 Eylül 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Kusursuz Kiracı programını saat 23:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İstanbul’un farklı bölgelerinde yaşanan kundaklama vakalarının ardı arkası kesilmemektedir. Yetimhanede geçen bir çocukluktan sonra tek başına hayata tutunabilmek için canla başla çalışan genç internet muhabiri Mona, yangınları takip etmekle görevlendirilmiştir. Haberden döndüğü bir gün kavgalı olduğu ev sahibinin eşyalarını kapının önüne atmasıyla evsiz kalır. Polis olarak görev yapan ve yetimhaneden beri tanıdığı tek yakın arkadaşı Leyla, gizli görevde olduğu için onun yanına taşınamaz ve çaresiz kalır. O sırada yanında olan meslektaşı Yakup’un kendi dairesine kiracı olarak taşınma teklifini kabul etmek zorunda kalır. Ancak olaylar hiç de umduğu gibi gelişmez. Birbirinden tuhaf karakterlerle tanışacağı Yuva Apartmanı’nda onu tatsız bir sürpriz beklemektedir.

Kusursuz Kiracı, FOX'de yayınlanan ve 11 Eylül 2022 Pazar günü saat 20:00'da başlayan Tozluyaka isimli programdan sonra saat 23:45'te başlayacak.

Kusursuz Kiracı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

11 Eylül 2022 Pazar günü saat 23:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Kusursuz Kiracı dizisi yayını başlayacaktır.