Kusursuz Kiracı

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kusursuz Kiracı, 11 Eylül 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Kusursuz Kiracı programını saat 11:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mona daha istemeden işlediği korkunç cinayetin şokunu atlatamadan bir de ortalıktan kaybolan cesedin peşine düşmek zorunda kalmıştır. Leyla, Mona’nın polise gitmesini engeller. Mona bir yandan aralarında güçlü bir çekimin filizlenmekte olduğu Yakup’un amcasını öldürmenin suçluluğuyla boğuşurken diğer yandan da Leyla ile birlikte kaybolan cesedin esrarını çözmeye çalışır. Ancak cinayetin bir görgü tanıdığı vardır ve olaylar iki genç kadının planladığı gibi gelişmeyecektir. Mona aradığı sorulara cevap bulmak umuduyla Yakup tarafından davet edildiği bir partiye gider. Ancak orada onu hiç ummadığı tatsız bir sürpriz beklemektedir.

Kusursuz Kiracı, FOX'de yayınlanan ve 11 Eylül 2022 Pazar günü saat 11:15'te başlayan Ekonomi Arası isimli programdan sonra saat 11:30'da başlayacak.

Kusursuz Kiracı programının yayını, 13:45'te yayınlanan Mahkum isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

11 Eylül 2022 Pazar günü saat 11:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Kusursuz Kiracı dizisi yayını başlayacaktır.