Kuşlarla Yolculuk

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kuşlarla Yolculuk, 24 Mart 2023 Cuma günü ekrana geliyor. Kuşlarla Yolculuk programını saat 01:05'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kuşlarla Yolculuk dizisinin her bir bölümünde Mantıku't-Tayr adlı eserdeki 9 kuşu simgeleyen dervişlerin ve Hüdhüd'ü simgeleyen Şeyhin hayata bakış açılarını, yaşam felsefelerini, evren, doğa ve insanla ilişkilerini değerlendirdiği öyküler işleniyor. Dizinin her bir bölümünde dervişlerin kendileri ile imtihanları, düşünce ve tutumları, Şeyhin tasavvur, telkin ve tavsiyeleri eşliğinde izleyiciye aktarılıyor. Kuşlarla Yolculuk dizisinin her bir bölümünde dokuz ayrı kuşun yanı sıra “papağan kuşunu temsil eden ve ölümsüzlük iksirini bulma arzusunu sergileyen Seyyah’ın da maruz kalacağı “imtihan” vesilesiyle Şeyh’in rehberliğine duyacağı ihtiyaç ayrıca işleniyor.

Kuşlarla Yolculuk, TRT 1'de 24 Mart 2023 Cuma günü yayınlanan ilk program olarak saat 01:05'te başlayacak.

Kuşlarla Yolculuk programının yayını, 03:00'te yayınlanan Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

24 Mart 2023 Cuma günü saat 01:05'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Kuşlarla Yolculuk dizisi yayını başlayacaktır.