Kuruluş Osman

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kuruluş Osman, 6 Mart 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Kuruluş Osman programını saat 03:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Nayman’ın gelişiyle uçlar yangın yerine dönmüştür. Nayman vergi istemektedir. Vergi verilmesine karşı olan Osman Bey ne yapacaktır? Nayman’a karşı bir ordu kurulmasını söyleyen Osman Bey, kurulacak orduya kendisi kumandanlık edecektir. İsmihan Sultan ve Beyler buna sıcak bakmazlar. Aralarındaki gerilim nasıl sonuçlanacaktır? Nayman, Kayı Obası’na gelir. Osman Bey’le yüzleşen Nayman’ın niyeti nedir? Osman Bey, Nayman’a karşı olan kararlı tavrını sürdürecektir. Fakat aklında herkesi şaşırtacak bir yol vardır. Osman Bey’in Nayman’a karşı planı ne olacaktır?

Kuruluş Osman, atv'de yayınlanan ve 6 Mart 2023 Pazartesi günü saat 01:00'de başlayan Başım Belada isimli programdan sonra saat 03:30'da başlayacak.

Kuruluş Osman programının yayını, 06:00'da yayınlanan Hercai isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

6 Mart 2023 Pazartesi günü saat 03:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Kuruluş Osman dizisi yayını başlayacaktır.