Kuruluş Osman

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kuruluş Osman, 12 Aralık 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Kuruluş Osman programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Osman Bey’in Köprühisar için hazırladığı gizli karargah ve fetih planları, karargah baskını haberiyle İsmihan Sultan’a ayan olmuştur. Köprühisar fethinin hazırlıklarının ortaya çıkması Osman Bey ve İsmihan Sultan arasındaki gerilimi arttırırken Osman Bey ve İsmihan Sultan’ın karargah meselesi sebebiyle yüzleşmesi nereye varacaktır? İsmihan Sultan bunların hesabını sormak için türlü planlar yapacaktır. İsmihan Sultan, Osman Bey için söylediği gibi “büyük bir cehennem” yaratabilecek midir? Bala Hatun, Bacıları ve Alp’leri, Olof ile Frigg’in karargah baskınıyla zor durumda kalmıştır. Bala Hatun, Olof ve Frigg’in saldırısından nasıl kurtulmuştur? Osman Bey’in Bala Hatun’a tepkisi nasıl olacaktır?

Kuruluş Osman, atv'de 12 Aralık 2022 Pazartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Kuruluş Osman programının yayını, 03:20'de yayınlanan Yalnız Kurt isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

12 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Kuruluş Osman dizisi yayını başlayacaktır.