Kuruluş Osman

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kuruluş Osman, 27 Kasım 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Kuruluş Osman programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Osman Bey’in fetihten fetihe koşması Selçuklu Sultanı Valide İsmihan Sultan’ın hiç hoşuna gitmez. Osman Bey’in önünü kesmek üzere Yenişehir’e gelir. İsmihan Sultan, Osman Bey’in önüne nasıl engeller koyacaktır? İsmihan Sultan’a bu konuda kimler yardım edecektir? Marmaracık Hisarı alınmış fakat şimdi akıllarda büyük bir soru işareti vardır. Osman Bey, Marmaracık Hisarı’nı kime verecektir? Turgut Bey, Marmaracık Hisarı alındığı için oldukça mutludur. Marmaracık için yaptığı fedakarlıklara karşı Osman Bey’in tutumu ne olacaktır. Osman Bey Marmaracık Fethi için büyük bir şenlik kurar. Fakat kendiyle baş başa kaldığında iç muhasebesi yapar. Osman’ın içini büyük bir kurt kemirmektedir. Osman’ın içini kemiren bu kurt nedir?

Kuruluş Osman, atv'de 27 Kasım 2022 Pazar günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Kuruluş Osman programının yayını, 03:20'de yayınlanan Yalnız Kurt isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

27 Kasım 2022 Pazar günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Kuruluş Osman dizisi yayını başlayacaktır.