Kuruluş Osman

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kuruluş Osman, 11 Kasım 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Kuruluş Osman programını saat 01:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Aktemur’un vurulması Osman Bey için ipleri tamamen koparmıştır. Osman Bey, hem altınların çalınmasından sorumlu tutulan Öktem Bey’i hem de kızı Alçiçek Hatun’u Aktemur Bey’i yaralamak suçundan yargılamak için mahkeme kuruyor. Osman Bey’in kararından sonra mahkeme kurulmasıyla artık adalet yerini bulacaktır. Adaletin tesisi için Osman Bey nasıl bir hamle yapacaktır? Osman Bey, Öktem Bey ve kızı Alçiçek’e kurulan oyunun planlayıcısı olan Olof, Öktem Bey ve kızının yargılanacağı mahkemeye izleyici olarak katılacaktır. Olof’un mahkemeye katılmasıyla tırmanan gerilim, onu acımasız bir plan yapmaya iter. Yenişehir’i yakmak! Harekete geçen Olof ve Osman Bey arasında artık geri dönülmez bir savaş başlamıştır.

Kuruluş Osman, atv'de yayınlanan ve 11 Kasım 2022 Cuma günü saat 00:20'de başlayan Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru isimli programdan sonra saat 01:30'da başlayacak.

Kuruluş Osman programının yayını, 04:00'te yayınlanan Mutfak Bahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

11 Kasım 2022 Cuma günü saat 01:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Kuruluş Osman dizisi yayını başlayacaktır.