Kuruluş Osman

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kuruluş Osman, 31 Ekim 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Kuruluş Osman programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Olof sonunda hain planını devreye sokar. Osman Bey Konstantiniyye’den dönerken ona pusu kurulacaktır. Osman Bey, Olof ve Frigg’in kurduğu bu tuzaktan kurtulacak mı? Osman Bey düştüğü bu cendereden nasıl çıkacaktır? Osman Bey, oğulları Alaeddin ve Orhan’ın kaçırılmasının, Öktem Bey’e atılan iftiranın büyük bir oyunun parçası olduğunun farkındadır. Osman Bey işin iç yüzünü çözmek için nasıl hamleler yapacaktır? Bütün oklar Ofelya’yı göstermektedir, Osman Bey bu konuda ne yapacaktır? İmparator Andronikos, Osman Bey ile yaptığı sulh anlaşmasını bozup kendisini ölümden kurtaran Osman Bey’e ihanet mi edecek? Osman Bey, kendisine kurulan büyük oyunu bozmak için harekete geçer. Osman Bey’in hamlesi ne olacaktır? Yenişehir’de Prens Kantakuzenos’u ağırlayan Osman Bey, onu yakınında tutmak isteyerek ne amaçlamaktadır?

Kuruluş Osman, atv'de 31 Ekim 2022 Pazartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Kuruluş Osman programının yayını, 03:20'de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

31 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Kuruluş Osman dizisi yayını başlayacaktır.