Kuruluş Osman

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kuruluş Osman, 22 Ekim 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Kuruluş Osman programını saat 16:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yenişehir’de Olof’a ait bir şey vardır. Olof her şeyi göze alıp onu almak için elinden geleni yapacaktır. Olof’u Yenişehir’de neler beklemektedir? Öte yandan, Olof’un sevgilisi Frigg ise hançerini Malhun Hatun’a doğrultmuştur. Malhun Hatun nasıl bir tehlikenin içindedir? Öte yandan Konstantiniyye yine karışmıştır. Kantakuzenos planlarına Ofelya’yı da dahil etmiştir. Bu karışıklığın üzerine gidecek olansa yine Osman Bey’dir. Osman Bey kurulan büyük oyunu bozmak için hangi hamleleri yapacaktır? Osman Bey arenada Olof’la yeniden karşılaşacaktır. Bu karşılaşmanın sonu nereye varacaktır? Kantakuzenos, Osman Bey ve zorlu düşmanı Olof’la arasındaki çatışmayı durdurmaya gelir. Kantakuzenos, suçu Ofelya’ya atar. Peki, Kantakuzenos, Ofelya’nın adını Osman Bey’e vererek nereye varmak istemektedir?

Kuruluş Osman, atv'de yayınlanan ve 22 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 13:00'te başlayan Bir Küçük Gün Işığı isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Kuruluş Osman programının yayını, 19:00'da yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

22 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 16:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Kuruluş Osman dizisi yayını başlayacaktır.