Kuruluş Osman

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kuruluş Osman, 9 Ekim 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Kuruluş Osman programını saat 15:45'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Osman Bey, obadan Yenişehir’e geçerek ilk divanı kuracaktır. Devlet olmanın ayak sesleri ahalide nasıl yankılanacaktır? Osman Bey divanda Orhan Bey’i Karacahisar Bey’i yaparak neyi amaçlamaktadır? Osman Bey, divanın ortasında Konstantinopolis’teki casusu Konur’dan aldığı bilgiyle derhal harekete geçecektir. Osman Bey’e gelen bu haber nedir? İmparator büyük bir tehlike altındadır. Tahtın varisi Prens Kantakuzenos’un bu tehlikede bir parmağı var mıdır? Osman Bey’i Konstantinopolis’te bekleyen bambaşka bir tehlike vardır. Bu tehlike nedir? Osman Bey, bu tehlike karşısında ne yapacaktır.

Kuruluş Osman, atv'de yayınlanan ve 9 Ekim 2022 Pazar günü saat 12:15'te başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli programdan sonra saat 15:45'te başlayacak.

Kuruluş Osman programının yayını, 19:00'da yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

9 Ekim 2022 Pazar günü saat 15:45'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Kuruluş Osman dizisi yayını başlayacaktır.