Kuruluş Osman

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kuruluş Osman, 18 Haziran 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Kuruluş Osman programını saat 11:50'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Osman Bey için artık hedef Yenişehir’dir. Osman Bey ve Alpleri Yenişehir’i kuşatırken Bala, Malhun, Ayşe, Aygül Hatunlar ve bacılar da boş durmayacaktır. Kılık değiştirerek kaleye sızan Hatunlar düşmanı içerden çökertebilecek midir? Düşmanla kıyasıya savaşırken okla yaralanan Aygül Hatun’un akıbeti ne olacaktır? Kumral Abdal, Demirci Davud ve Akça Derviş, Romanos’un elindedir. Romanos, Osman Bey’in kurduğu oyunu çözebilmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Kumral Abdal, Akça Derviş ve Demirci Davud, Romanos’un işkencelerine dayanabilecek midir? Bala, Malhun ve diğer Hatunlar onları kurtarabilecekler midir?

Kuruluş Osman, atv'de yayınlanan ve 18 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 10:00'da başlayan Şansımı Seveyim isimli programdan sonra saat 11:50'de başlayacak.

Kuruluş Osman programının yayını, 15:30'da yayınlanan Kardeşlerim isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

18 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 11:50'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Kuruluş Osman dizisi yayını başlayacaktır.