Kuruluş Osman

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kuruluş Osman, 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Kuruluş Osman programını saat 13:00'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İnegöl’ün fethi Anadolu ve Kostantiniyye’de büyük ses getirmiştir. Osman Bey artık Bitinya’da iyice hakim güç olmuştur. Şimdi sırada Bursa vardır. Osman Bey, Bursa’ya giden yolu açmak için nasıl bir yol izleyecektir? Osman Bey, topraklarını genişlettikçe düşmanlar da artmıştır. İnegöl’ün fethiyle iyice tedirgin olan Kostantiniyye kendi varlığını artık tehlikede görmektedir. Osman Bey’e karşı güçlü bir ordu kurmaya hazırlanan Bizans İmparatoru bir yandan da Osman Bey’e karşı yeni bir şer ittifakı kurmaya başlamıştır. Bu ittifakın en büyük parçası Moğol Komutanı Cebe olacaktır.

Kuruluş Osman, atv'de yayınlanan ve 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 10:00'da başlayan Kardeşlerim isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Kuruluş Osman programının yayını, 16:00'da yayınlanan Yalnız Kurt isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

28 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 13:00'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Kuruluş Osman dizisi yayını başlayacaktır.