Kuruluş Osman

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kuruluş Osman, 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Kuruluş Osman programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Osman Bey, Kayılar ve himayesi altındaki diğer Türk Boylarıyla İnegöl’ü kuşattığı sırada obadakiler ise Holofira’yı teyzesine uğurlamaktadır fakat Holofira’yı götürecek olan Usta Arius’un askerleridir. Holofira’yı kaçıracaklardır. Holofira’nın hangi hamlesi onu bu durumdan kurtaracaktır? Holofira’nın hamlesi Orhan’ı da büyük bir tehlikeye sürükleyecektir. Malhun ve Bala Hatun, Bacıyanlar ile birlikte fütühat yolundayken Orhan ve Holofira’nın tehlikede olduğu haberini alırlar. Malhun ve Bala Hatun, Orhan’ı ve Holofira’yı kurtarabilecekler midir?

Kuruluş Osman, atv'de 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Kuruluş Osman programının yayını, 03:50'de yayınlanan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

14 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Kuruluş Osman dizisi yayını başlayacaktır.