Kuruluş Osman

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kuruluş Osman, 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Kuruluş Osman programını saat 16:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Osman Bey, sonunda İnegöl Tekfuru Nikola’yı ele geçirir. Herkes Nikola’nın acı ölümünü beklerken, Osman Bey onu öldürmez. Nikola esir edilerek Kayı obasına götürülür. Osman Bey’in yeni planı ne olacaktır? Karanlığın elçisi Usta Arius ve Bizans Komutanı Romanos bu toprakları nasıl şekillendireceklerini konuşurken, ortaya ateş gibi düşen bir haber gelir. Osman Bey, Nikola’ya karşılık, İnegöl kalesini istemektedir. Usta Arius ve Romanos, Nikola’nın canı için kaleyi teslim edecek midir? İnegöl’ün fethedileceği haberi dalga dalga yayılmış, Kayı obasını fetih heyecanı sarmıştır. Bala Hatun önderliğinde Bacıyanlar pusatlarını kuşanırlar. Malhun Hatun’un topladığı hatunlar ise cenk sürerken, arkada orduya lazım olacak malzeme ve levazımları toparlarlar.

Kuruluş Osman, atv'de yayınlanan ve 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 13:00'te başlayan Adı Sevgi isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Kuruluş Osman programının yayını, 19:00'da yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

7 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 16:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Kuruluş Osman dizisi yayını başlayacaktır.