Kuruluş Osman

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kuruluş Osman, 27 Aralık 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Kuruluş Osman programını saat 12:05'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Osman Bey ağır yaralı vaziyette olmasına rağmen Vezir Alemşah’ın adamlarından kurtulup bir mağaraya sığınmayı başarır. Osman Bey sığındığı mağarada ölüm kalım savaşı verirken, onun yokluğunda Kayı Obası’nın başsız kalmasını istemeyen Gündüz Bey posta oturur. Boran Alp de Gündüz Bey’e bağlılığını bildirir. Malhun Hatun, Osman Bey’e yapılan suçlamalarla ilgili Vezir Alemşah’tan hesap sorarken; Bala Hatun da Osman Bey’i bulabilmek için her yolu dener. Tekfur Nikola kendisine yaşattıklarının intikamını almaya ant içtiği Mari’yi yaralarken, Turgut Bey ise Mari’yi kurtarmak için İnegöl Kalesi’ne sızar.

Kuruluş Osman, atv'de yayınlanan ve 27 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 11:15'te başlayan Dizi TV isimli programdan sonra saat 12:05'te başlayacak.

Kuruluş Osman programının yayını, 15:45'te yayınlanan Kardeşlerim isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

27 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 12:05'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Kuruluş Osman dizisi yayını başlayacaktır.