Kuruluş Osman

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kuruluş Osman, 16 Aralık 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Kuruluş Osman programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Şeyh Edebalı, Tekfur Kosses’in saldırısına uğramış, Osman Bey, İnegöl Kalesi’nde sıkışıp kalmış ve Boran Alp ise Vezir Alemşah’ın eline düşmüştür. Bu zor durumdan çıkmak için tüm becerisini kullanan Osman Bey, gücünü tekfurlarla birleştiren Vezir Alemşah’a karşı stratejisini kurar. Osman Bey’in “Burada bey de benim devlet de benim” sözlerine karşılık; Vezir Alemşah, Osman Bey’in gücünü kırmak için ağabeyi Gündüz Bey’e beylik vaat ederken, Osman Bey’i de tutuklar. Kayı Alpleri beylerinin tutuklanmasına itiraz ederken, tutuklanan Osman Bey yaralanır.

Kuruluş Osman, atv'de yayınlanan ve 16 Aralık 2021 Perşembe günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kuruluş Osman programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

16 Aralık 2021 Perşembe günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Kuruluş Osman dizisi yayını başlayacaktır.