Kuruluş Osman

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kuruluş Osman, 25 Kasım 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Kuruluş Osman programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Osman Bey ve Alpleri, gizlice girdikleri Bilecik Kalesi’nde ölümcül bir operasyona girişir. Osman Bey’in kaleye sızmasını sağladığı ve Tekfur Rotagus’a ulaşmayı başaran Turgut Bey ise büyük bir tehlikenin pençesindedir. Papaz Gregor’u kullanarak Söğüt’ü ele geçirmeyi planlayan tekfurlar, Osman Bey’e yeni bir darbe vurmaya hazırlanır. Tekfur Nikola’nın Mari Kosses’le evlenmek istediğini açıklaması ortalığı karıştırır. Osman Bey kaçırılan ve din değiştirmeye zorlanan Türkmen çocukları kurtarabilmek için zekice bir plan yaparak tekfurları savaş meydanında alt etmek ister.

Kuruluş Osman, atv'de yayınlanan ve 25 Kasım 2021 Perşembe günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Kuruluş Osman programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

25 Kasım 2021 Perşembe günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Kuruluş Osman dizisi yayını başlayacaktır.