Kuruluş Osman

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kuruluş Osman, 17 Kasım 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Kuruluş Osman programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Osman Bey’in yaptığı fetih ve tekfurların kervanına el koyması bölgede büyük yankı uyandırırken, tekfurlar günden güne büyüyen Osman Bey’i ve oğlu Orhan’ı ortadan kaldırmak için hain bir plan yapar. Osman Bey, ticaret konusunda yaşadığı sıkıntıyı ortadan kaldırmak için valiyle görüşmek üzere Nikea’ya gitmeye karar verince tekfurlar da harekete geçer. Bu yolculuğunda Osman Bey’e eşlik etmek isteyen Malhun Hatun, Orhan’ı Bala Hatun’a emanet eder. Osman Bey ve Malhun Hatun’u Nikea yolunda tekfurların kurduğu ölümcül tuzak beklemektedir. Osman Bey’in ortadan kaldırılması ile doğacak boşluğu Turgut Alp’in dolduracağını düşünen Mari Kosses ise üzerindeki tesirini artırmak için Turgut Alp’le bir araya gelir.

Kuruluş Osman, atv'de 17 Kasım 2021 Çarşamba günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Kuruluş Osman programının yayını, 03:45'te yayınlanan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

17 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Kuruluş Osman dizisi yayını başlayacaktır.